Over ons

De basis van etiquette?
Respect. Altijd.

Ons doel is simpel, wij willen graag dat u zich in verschillende (zakelijke) situaties zelfverzekerd en vol vertrouwen staande kunt houden, met respect voor uzelf en voor anderen. Respect komt op verschillende manieren tot uiting. Het kan zitten de manier waarop u een vergadering voorbereidt, de manier waarop u uw gasten ontvangt, de manier waarop u zich kleedt. Of de toonzetting waarop u uw relaties, maar ook uw personeel aanspreekt. Omgangsvormen kennen veel facetten, zowel op communicatief als sociaal vlak. 

Daarom maken wij u graag bekend  met de moderne omgangsregels. Hier heeft iedereen binnen uw organisatie baat bij, ongeacht de sector waarin u werkzaam bent. Wij focussen in onze trainingen op zakelijke (n)etiquette, gastheerschap, internationale omgangsvormen en personal branding.

Het Etiquette Bureau is opgericht door Anne-Marie van Leggelo. Zij deed haar deskundigheid onder andere op als (intercontinentaal) purser bij KLM/Martinair, VIP PR professional bij Endemol en via diverse studies op het gebied van zakelijke/ internationale etiquette en imago consultancy.

Inmiddels is ze een bekend en veelgevraagd etiquette- & imago expert in de media (o.a. Jinek, RTL Boulevard, Blauw Bloed, BNR Nieuwsradio en AD), (tv)presentatrice en moderator.

Voor meer informatie over Anne-Marie verwijzen wij u naar: www.annemarievanleggelo.com

Naast Anne-Marie staat een team van professionele trainers met ruime praktijkervaring en expertise in hun vakgebied.

Business Foto AM kopie