skip to Main Content
070-2055757 info@etiquettebureau.com

Wij heten u van harte welkom op onze website.

Het Etiquette Bureau is dè etiquette-expert van Nederland en gevestigd Kasteel de Wittenburg in het internationale Wassenaar. Ons bureau is een professioneel trainings- en consultancybureau dat gespecialiseerd is in online & offline moderne zakelijke & internationale etiquette, imago consultancy en gastheerschap.Wij verzorgen masterclasses,  bootcamps, trainingen, presentaties en geven advies aan onder andere (internationale) corporate ondernemingen, overheidsinstellingen, scholen en universiteiten, vervoersbedrijven, hotels en media.

Founder en ceo is etiquette expert en imago professional Anne-Marie van Leggelo. Anne-Marie heeft haar deskundigheid op het gebied van gastheerschap opgedaan tijdens haar werk als (intercontinental) purser en trainer bij onder andere Martinair/KLM, als VIP PR professional bij Joop van den Ende Productions / Endemol en heeft zich door het volgen van diverse (internationale etiquette en imago consultancy) studies verder gespecialiseerd in (business) etiquette. 

Ze is expert bij Blauw Bloed, BNR Nieuwsradio, (tv)presentatrice (Business Tips RTLZ, Wooninspiraties RTL4 en Woontrends SBS) en spreker en host voor congressen en events. Verder is een veelgevraagd consultant in de media, waaronder Jinek, RTL Boulevard, RTL Nieuws, Een vandaag, Editie NL, Koffietijd, Goedemorgen Nederland en schrijft voor verscheidene magazines en kranten. Als imago- en etiquette deskundige is ze aangesloten bij de Internationale Butler Academy, Sprekersbureau Quality Bookings, Vereniging voor Imago Professionals, Protocol School of Washington en Etiquette and Protocol Professionals.

Het Etiquette Bureau werkt samen met trainers die geselecteerd zijn op basis van hun professionele prettige persoonlijkheid, grote praktijk ervaring en expertise in hun vakgebied.

Verder heeft Het Etiquete Bureau partnerships en samenwerkingen met prachtige instellingen en bedrijven waaronder Stichting Make a Wish, Hotel de L’Europe, De Body Language Academy, Feraggio en Intercollege Business School. 

Ons doel is dat u zich als onze klant koning voelt en dat u vol tevredenheid terug kunt kijken op een succesvolle training of presentatie. Een training waar u zowel zakelijk als privé een leven lang plezier van zult hebben en die de beste (zakelijke) kwaliteiten in een ieder naar boven haalt.

Onze slogan is dan ook: You, at your very best.

Wij zijn u graag van dienst.

Kasteel de Wittenburg
Kasteel de Wittenburg

Etiquette, niet tuttig maar nuttig oftewel niet boring maar scoring! 

– Anne-Marie van Leggelo

Werkwijze

“Klant is koning”

Zodra u contact met ons opneemt krijgt u zeer spoedig een response waarin al uw vragen beantwoord worden of u krijgt op korte termijn een digitale brochure of offerte toegestuurd. In een telefonisch of persoonlijk overleg met u…

Wat is etiquette?

Wat is etiquette?

Etiquette is een geheel van cultuurgebonden beleefdheidsregels en omgangsvormen. De kern van de etiquette is: rekening houden met de gevoelens van anderen en met de gebruiken in een samenleving, in alle situaties waarin mensen met elkaar omgaan. Het international…

Referenties

Selectie van bedrijven en instanties met klasse waar Anne-Marie en het etiquette team met veel plezier trainingen voor hebben verzorgd:

Tweede kamer fractie SGP, Rabobank, Rotary Wassenaar, Abn Amro Bank, Kasbank, PWC, Verschoor Reizen, Facilicom, Ministerie van VWS, Delissen Martens Advocaten…

Certificaten

Het Etiquette Bureau reikt na een succesvolle training en proeve van bekwaamheid een gerespecteerd certicifaat uit.

Neemt u contact met ons op voor de voorwaarden

Onze tevreden klanten met klasse

×Close search
Zoeken