skip to Main Content
070-2055757 info@etiquettebureau.com

Tafelmanieren zoals het écht hoort

Wilt u de officiële tafelmanieren leren? Tafelmanieren zijn belangrijk om op een nette manier om aan tafel met iemand te zitten. Bij een belangrijke, speciale gelegenheid is het van belang dat u zich netjes gedraagt tijdens het eten, zoals het hoort. Uw gedrag tijdens het eten speelt namelijk een grote rol bij de eerste indruk. Zeker als u naar een luxe restaurant gaat, vraagt dat om passend gedrag. Goede en juiste tafelmanieren leren doet u bij het Etiquette Bureau. Bij ons bent u in de juiste handen van het correct leren van tafelmanieren. Neem vandaag nog contact om voor een passende tafelmanieren training.

Waar tafelmanieren vandaan komen

Tafelmanieren bestaan al een lange tijd. In de tijd van de romeinen zijn de tafelmanieren ontwikkeld. Ze besloten dat niemand last mocht hebben van de eetgewoonten van andere mensen. Vanuit dat idee zijn er verschillende regels gemaakt. Iedereen heeft in zijn of haar opvoeding wel wat tafelmanieren meegekregen. Toch zijn er ook veel tafelmanieren officieel vastgelegd. Pak bijvoorbeeld een bord niet aan als deze u wordt gebracht in een restaurant. Veel tafelmanieren zijn vanzelfsprekend, maar er zijn ook tafelmanieren waar u misschien wat minder snel aan denkt. Deze kleine details kunnen toch voor gekke blikken zorgen in speciale gelegenheden.

tafelmanieren

Wat u kunt verwachten van de tafelmanieren training

De tafelmanieren training van het Etiquette Bureau is erg leerzaam. U leert verschillende zaken, zoals hoe u uw bestek neerlegt als u klaar bent, hoe u uw handen heeft, welk bestek u voor wat moet gebruiken, wat u moet doen als u even moet wachten en nog veel meer. Wij laten aan u zien wat de tafelmanieren zijn en hoe u deze uitvoert. Vervolgens leren wij u wanneer u de tafelmanieren moet gebruiken. Zo worden de tafelmanieren eerder een gewoonte en hoeft u niet veel na te denken tijdens het diner. Na de tafelmanieren training weet u precies wat u moet doen op welk moment.
Ook een tafelmanieren training volgen? Neem contact met ons op!

Omgangsvormen leren bij het Etiquette bureau

Het Etiquette bureau zet zich in voor mensen die hun omgangsvormen en imago willen verbeteren. Er zijn veel verschillende situaties waarin men van u een bepaalde houding kan verwachten. Bij ons bent u op de juiste plek om die beleefdheidsregels en omgangsvormen te leren en leren toe te passen. Dit is namelijk ook waar etiquette om draait. Naast het leren van de juiste tafelmanieren kunnen wij u met nog veel meer helpen. Volg bijvoorbeeld een van onze workshops, zoals onze Kleding en imago workshop, een zakelijke, internationale of hospitality workshop.

×Close search
Zoeken