skip to Main Content
070-2055757 info@etiquettebureau.com

Onze online en offline workshops en coachingsessies zijn doeltreffend, praktijkgericht, inspirerend, animerend en zijn inclusief leuke prijzen voor deelnemers en lesmateriaal. Ze duren 1,5 of 2 uur. De workshop met een asterisk treft u hieronder uitgebreider aan.

  • Dress to impress*
  • Welk kleurtype bent u?*
  • Kledingstijl-kleuradvies voor heren
  • Kledingstijl-kleuradvies voor dames

 eb2

Workshop: ‘Dress to impress’

*Uw imago, *Non- verbale communicatie , * “One chance to make a good first impression”, *Dresscodes, *Zakelijk kleden & kleding op casual friday, *Kleur en stijladvies *Etiquette IQ Quiz : winnaar ontvangt een leuke prijs

 

Workshop: Welk kleurtype bent U?

*Waarom is de juiste kleur in kleding belangrijk?, *Betekenis en invloed van kleuren, *Uitleg van de verschillende kleurtypes, *Kleuranalyse: wat bent u voor een kleurtype en welke kleuren staan u het mooist.

Aan de hand van 80 kleurshawls wordt er een kleuranalyse gemaakt. Deelnemers nemen plaats voor de spiegel en zien zelf wat de juiste kleur met het gezicht kan doen. Door de juiste kleuren zult u er frisser, gezonder, uitgeruster en daardoor beter en stralender uitzien. Dit zal de gunfactor en representativiteit, privé en zakelijk vergroten.

Deelnemers ontvangen een kleurwaaier of kleurenkaart.

Wij informeren en adviseren u graag over de workshop van uw keuze.

 dresstoimpress

×Close search
Zoeken