skip to Main Content
070-2055757 info@etiquettebureau.com

Over onze etiquette cursus

De meeste professionals hebben voldoende knowhow van hun business en het product dat ze moeten verkopen. Echter lopen belangrijke zakelijke besprekingen en onderhandelingen verkeerd vanwege miscommunicatie. Dit heeft meestal te maken met onvoldoende kennis op het gebied van etiquette en de juiste omgangsvormen. Gelukkig kunt u de juiste omgangsvormen aanleren door middel van onze etiquette cursus. In deze cursus gaan wij in op onderwerpen als kleding, begroeting, gastheerschap, uw manier van converseren en nog veel meer. De etiquette cursus leidt tot betere zakelijke communicatie en uiteindelijk tot meer winst voor uw organisatie. 

Zakelijke etiquette – meer zekerheid en zelfvertrouwen 

Met kennis van zakelijke etiquette maakt u het verschil in een professionele en internationale omgeving. Niet alleen gaan de gesprekken beter. Als u door onze etiquette cursus weet hoe u het beste omgaat met internationale connecties, straalt u meer rust en zelfvertrouwen uit. Bovendien is het belangrijk om in deze tijd het onderscheid te maken ten opzichte van de rest. In tijden waarin het niet goed gaat met de economie, kiezen mensen voor andere mensen die solide overkomen. Onze klanten zijn dan ook voornamelijk ministeries, banken en diplomatieke instellingen. 

Etiquette cursus

Gastheerschap: voor wie is het belangrijk?

Bij Het Etiquette Bureau volgt u een etiquette cursus op verschillende manieren. Denk hierbij aan (online) trainingen, coaching op maat en diverse workshops. Dit doen wij voor particulieren, kleine ondernemers en grote corporaties. Wij zijn ervan overtuigd dat etiquette nuttig is voor iedereen. Of u nu kelner, receptionist, hoteleigenaar of minister bent.

Daarnaast verzorgen wij ook workshops of trainingen voor studenten. Kinderen van de jongere generaties zijn niet altijd goed op de hoogte van de standaard beleefdheidsvormen. In de training vertellen we meer over spreken met 2 woorden, vousvoyeren en het opdienen van drank en eten aan gasten. Van deze cursus hebt u nog heel uw leven profijt. 

Coach Rotterdam: leer etiquette op uw manier 

Als etiquette coach in Rotterdam verzorgen wij de etiquette cursus in verschillende vormen. U kunt kiezen uit online of op locatie, InCompany, privé of zakelijk en langdurig of kortstondig. Neem gerust contact op met hoe u graag de etiquette cursus invult. Wij verzorgen maatwerk voor al onze klanten, dus ook voor u. Bel, mail of laat uw gegevens achter via het contactformulier op de website. 

×Close search
Zoeken