skip to Main Content
070-2055757 info@etiquettebureau.com

Coach Rotterdam 

Als coach in Rotterdam op het gebied van etiquette helpen wij veel verschillende organisaties. Zo helpen wij horecabedrijven op het gebied van hospitality, maar tevens zorginstellingen, de overheid of andere organisaties binnen het bedrijfsleven. 

Als etiquette coach in Rotterdam helpen wij onder andere met tafelmanieren en de communicatie met zakenpartners. Daarnaast leren wij u meer over gastvrijheid, service in de praktijk en hoe u omgaat met ongewenste situaties. Als etiquette coach verzorgen wij trainingen voor u en uw bedrijf op maat. Neem vrijblijvend contact op voor een traject op maat. 

Etiquette cursus en internationale workshops 

Een etiquette cursus gaat verder dan enkel leren hoe u het bestek vasthoudt. De trainingen gaan ook over hoe u gesprekken voert met zakenpartners, welke houding van u verwacht wordt en hoe u zoveel mogelijk zelfvertrouwen uitstraalt om goed de gesprekken door te komen. Uiteindelijk komt het erop neer dat u het doel wil behalen – dat is zakendoen met de mensen met wie u hebt afgesproken. 

Coach Rotterdam

Coach Rotterdam verzorgt maatwerk 

De training of cursus geven wij op verschillende manieren. Denk hierbij aan persoonlijke setting, online, incompany, langdurig of slechts een dag. In de training zoomen wij in op het onderdeel waar u het meeste behoefte aan hebt. Alle trainingen maken wij op maat voor de persoon of het bedrijf en sluiten perfect aan bij de wensen van onze klanten. Dit verzorgen wij graag voor u. Laat ons weten waar u advies over nodig heeft. Wij geven snel een reactie over wat wij als coach in Rotterdam voor u kunnen betekenen.

Workshops en trainingen voor uitstekend gastheerschap 

Als etiquette coach in Rotterdam hielpen wij in de afgelopen jaren diverse organisaties. Vele professionals volgden onze trainingen met plezier en gaven ons daarom goede referenties. Het vertrouwen laat zien dat u bij ons aan het goede adres bent voor trainingen over presentatie en het uitdragen van gastheerschap. Met alle kennis die wij in huis hebben kunnen we u en uw organisatie helpen te floreren, simpelweg doordat alle werknemers weten hoe ze zich moeten gedragen en wat de juiste manieren zijn. Dit klinkt makkelijker dan het is, maar in de praktijk blijkt dat veel mensen zich echt geen houding weten te geven, zeker tijdens hele belangrijke, zakelijke samenkomsten.

Onze cursussen en de adviezen van onze coach in Rotterdam zijn er in dat geval om u te helpen. Gezien alles maatwerk is denken we graag met u mee om te kijken wat we voor uw organisatie of bedrijf kunnen betekenen. Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

×Close search
Zoeken